Et snev av Urnes

Det er dessverre en stund siden jeg har vært her nå. Tiden går litt i ett :) Særlig etter at jeg begynte å jobbe. Men håndarbeid er det alltid tid til!

Det siste nye er en jakke jeg har komponert selv. Den er inspirert av Urnesstilen som har fått navnet sitt etter Urnes stavkirke.  

Jakken er halvlang og innsvingt. På ryggen er det et flettemønster som er inspirert av utskjæringen på Urnes stavkirke. Det er et dobbelt knapphull på jakken, slik at en kan bytte knapp. Eller bytte knappen og bruke en brosje i stedet for. 

Den er strikket i Alaska fra Garnstudio i farge nr 51. En utrolig nydelig farge! 

 

8 kommentarer

Hobbystua

18.mai.2011 kl.11:44

Hei loppelill:) Det var artig at det ble litt liv fra bloggen din igjen,og for en utrolig flott og stilig jakke du har strikket etter egenkomponert oppskrift:) Og flettemønsteret på ryggen er jo bare for en annen å ta av seg hatten for:) Et gjennomført og flott håndarbeid er det.

Må du ha en fortsatt finfin uke:))

Ann karin

18.mai.2011 kl.17:10

Nydelig jakke, kjempe fin fasong. Knall fint med det flettemønstere på ryggen. Du er sååå flink.

Bodil

18.mai.2011 kl.17:17

Så flink du er, og såå nydeleg jakke du har strikka :) Likte godt fasongen på den. Ha ein fin kveld :)

Tesha

18.mai.2011 kl.17:25

Oi! For ei praktfull jakke! Den skal du ha all ære av!!!

Ingrid

18.mai.2011 kl.18:27

En virkelig vakker jakke du har utarbeidet her. Flettene på ryggen er bare imponerende. Du har all grunn til å være stolt av dette arbeidet.

På biblioteket lånte jeg en bok en gang som het noe sånt som "Flettestrikk i Viking-stil." Der var det mye vakkert.

Marit Johanne

19.mai.2011 kl.18:22

For en lekker jakke!! Nydelig i fasongen og det flettemønsteret var så flott. Her har du en unik jakke. Du er flink som klarer å utarbeide et slikt mønster selv. Denne kan du virkelig være stolt av.

ems:-)

19.mai.2011 kl.19:06

Skikkelig FLOTT!!!!!

Greta

21.mai.2011 kl.09:56

Så flink du er som lager eit så flott mønster sjølv. da har du eit unikt plagg som ingen andre har. Viss du da ikkje legg ut oppskrifta for salg. Det er ei super jakke . Klart det vert mindre tid til blogging når du er i jobb. Men vi håper jo å sjå deg litt her att etter kvart. Ha ei super helg. klem

Skriv en ny kommentar

hits